Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Zapečená růžičková kapusta
Příprava a doba vaření 50 minut, 3 porce, bezmasé, snadné, orientační cena 90 Kč.
Ingredience
400 gramů růžičkové kapusty 300 gramů brambor 1 zeleninový bujón olej na vymazání 150 gramů anglické slaniny trocha majoránky 3 stroužky česneku 1 vejce 1 smetana 12% trocha soli
Příprava
- Kapustičky uvaříme a do vody přidáme kostku bujonu. Slaninu nakrájíme a opražíme. Ke konci přidáme pokrájený česnek.
- Uvařené brambory nakrájíme na plátky a poklademe je na vymazaný pekáček. Přidáme kapustičky, posypeme majoránkou a přidáme také slaninu s česnekem. Ve smetaně rozkvedláme vejce, trochu přisolíme, směs v pekáčku přelijeme a zapečeme.
Dobrou chuť!
««« Předchozí text: Teplý těstovinový salát s tuňákem Následující text: Brokolice zapečená s houbami »»»
autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 12.55 | tisk | Recepty |
0 | 114x
