Zapečená růžičková kapusta

Příprava a doba vaření 50 minut, 3 porce, bezmasé, snadné, orientační cena 90 Kč.

Ingredience

400 gramů růžičkové kapusty 300 gramů brambor 1 zeleninový bujón olej na vymazání 150 gramů anglické slaniny trocha majoránky 3 stroužky česneku 1 vejce 1 smetana 12% trocha soli

Příprava

  1. Kapustičky uvaříme a do vody přidáme kostku bujonu. Slaninu nakrájíme a opražíme. Ke konci přidáme pokrájený česnek.
  2. Uvařené brambory nakrájíme na plátky a poklademe je na vymazaný pekáček. Přidáme kapustičky, posypeme majoránkou a přidáme také slaninu s česnekem. Ve smetaně rozkvedláme vejce, trochu přisolíme, směs v pekáčku přelijeme a zapečeme.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Teplý těstovinový salát s tuňákem Následující text: Brokolice zapečená s houbami »»»

autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 12.55 | tisk | Recepty | 0 | 114x