Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Teplý těstovinový salát s tuňákem
Příprava a vaření 15 minut, 4 porce, velmi rychlé, bezmasé, orientační cena 70 Kč.
Ingredience
500 gramů mražené brokolice 1 konzerva tuňáka sůl podle potřeby trocha olivového oleje 800 gramů rajčatových ochucených těstovin parmazán na posypání
Příprava
- Brokolici krátce uvaříme v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat. Těstoviny uvaříme v dostatečném množství vroucí osolené vody na skus. Zcedíme a smícháme s brokolicí.
- Tuňáka vyjmeme z konzervy a přidáme k těstovinám. Osolíme, pokapeme olivovým olejem a posypeme parmazánem. Ihned podáváme.
Dobrou chuť!
««« Předchozí text: Těstoviny se sušenými rajčaty Následující text: Zapečená růžičková kapusta »»»
autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 12.53 | tisk | Recepty |
0 | 180x
