Teplý těstovinový salát s tuňákem

Příprava a vaření 15 minut, 4 porce, velmi rychlé, bezmasé, orientační cena 70 Kč.

Ingredience

500 gramů mražené brokolice 1 konzerva tuňáka sůl podle potřeby trocha olivového oleje 800 gramů rajčatových ochucených těstovin parmazán na posypání

Příprava

  1. Brokolici krátce uvaříme v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat. Těstoviny uvaříme v dostatečném množství vroucí osolené vody na skus. Zcedíme a smícháme s brokolicí.
  2. Tuňáka vyjmeme z konzervy a přidáme k těstovinám. Osolíme, pokapeme olivovým olejem a posypeme parmazánem. Ihned podáváme.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Těstoviny se sušenými rajčaty Následující text: Zapečená růžičková kapusta »»»

autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 12.53 | tisk | Recepty | 0 | 180x