Medailónky z kuřecího nářezu s hermelínem

Ingredience:

500 gramů kuřecího budapešťského nářezu 150 gramů hermelínu 70 gramů cibule 30 mililitrů světlého piva dvě vejce 200 gramů polohrubé mouky worchester sójová omáčka 15 gramů plnotučné hořčice sůl pepř sladká paprika 250 gramů oleje

Příprava:

  1. Kuřecí nářez, hermelín a cibuli pokrájíme na kostičky. Z ostatních surovin a větší části oleje připravíme husté těstíčko, do něhož vmícháme nakrájenou cibuli, sýr i uzeninu, a necháme šest hodin rozležet v chladničce.
  2. Z hmoty pak vytvoříme malé medailónky, které opékáme na grilu (pánvi) na malém množství oleje. Podáváme s kaší z cizrny.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Tataráček z kuřecí šunky Následující text: Hravé těstoviny pro dětskou party »»»

autor: Hana Rajdusová | 28. 11. 2013 Čt 23.07 | tisk | Recepty | 0 | 174x