Tataráček z kuřecí šunky

Ingredience:

500 gramů kuřecí šunky 50 gramů červené cibule 50 gramů pórku 25 gramů selského jogurtu 25 gramů šlehačky jedno vejce natvrdo jedno oloupané malé rajče 50 gramů taveného sýra snítka čerstvého kopru 30 gramů francouzské hořčice pažitka čerstvě drcený barevný pepř sůl pár kapek sójové omáčky, worchesteru a tabasca pět malých baget

Příprava:

  1. Šunku, cibuli a pórek pokrájíme na kostičky, kopr a pažitku jemně posekáme. Vše promícháme s jogurtem, taveným sýrem, šlehačkou, osolíme a opepříme.
  2. Bagety rozpůlíme a opečeme v troubě (na grilu i nasucho v pánvi). Pak je potřeme stroužkem česneku a podáváme k hotového tataráčku.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Lázeňské kuřecí párky v pórkovém těstíčku Následující text: Medailónky z kuřecího nářezu s hermelínem »»»

autor: Hana Rajdusová | 28. 11. 2013 Čt 08.04 | tisk | Recepty | 0 | 165x