Lázeňské kuřecí párky v pórkovém těstíčku

Ingredience:

500 gramů lázeňských kuřecích párečků dvě vejce 600 ml mléka 70 gramů hladké mouky jeden malý pórek sůl bílý pepř drcený kmín 250 gramů oleje (na smažení)

Příprava:

  1. Pórek pokrájíme na nudličky, lehce orestujeme na části oleje a necháme zchladit. Z vajec, mléka, mouky, soli a koření připravíme hladké těstíčko, pak do něj vmícháme pórek a ponoříme párky.
  2. Vše usmažíme na oleji do růžova. Podáváme je na lůžku z rajčato-bylinkové čočky s okurkovými špagetami.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Kuřecí steak porto Následující text: Tataráček z kuřecí šunky »»»

autor: Hana Rajdusová | 27. 11. 2013 St 22.23 | tisk | Recepty | 0 | 143x