Houbový guláš

Ingredience:

800 gramů čerstvých hub dvě cibule dvě lžíce sádla sůl kmín sladká paprika tři lžíce kečupu dvě lžíce hladké mouky

Příprava:

  1. Cibuli zpěníme na sádle a přidáme větší kousky očištěných hub. Poprášíme sladkou paprikou, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka. Přilijeme kečup a podléváme vývarem.
  2. Před koncem přidáme mouku rozmíchanou ve studené vodě, která guláš bez žmolků zahustí. Vše ještě krátce podusíme. Podáváme s houskovým knedlíkem a opečenými párky.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Krůtí řízky s houbovou nádivkou Následující text: Plátky v sýrovo-smetanové omáčce »»»

autor: Hana Rajdusová | 25. 11. 2013 Po 22.22 | tisk | Recepty | 0 | 112x