Kuřecí gordon bleu s chřestem

Ingredience:

400 gramů řízků z kuřecích prsou čtyři plátky dušené šunky dvě lučiny osm silnějších stonků chřestu sůl strouhanka hladká mouka tři vejce na obalení olej

Příprava:

  1. Kuřecí prsíčka omyjeme, naklepeme a osolíme.
  2. Na každý řízek dáme plátek šunky, tu pokryjeme půlkou lučiny a přidáme chřest.
  3. Prsíčka přeložíme, okraje sklepneme, aby náplň nevytekla, a obalíme v trojobalu.
  4. Řízky smažíme zvolna na oleji při teplotě 170 stupňů. Když zezlátnou, servírujeme.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Vepřová panenka ve smetanové kapustě Následující text: Krůtí řízky s houbovou nádivkou »»»

autor: Hana Rajdusová | 25. 11. 2013 Po 22.07 | tisk | Recepty | 0 | 119x