Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Kuřecí gordon bleu s chřestem
Ingredience:
400 gramů řízků z kuřecích prsou čtyři plátky dušené šunky dvě lučiny osm silnějších stonků chřestu sůl strouhanka hladká mouka tři vejce na obalení olej
Příprava:
- Kuřecí prsíčka omyjeme, naklepeme a osolíme.
- Na každý řízek dáme plátek šunky, tu pokryjeme půlkou lučiny a přidáme chřest.
- Prsíčka přeložíme, okraje sklepneme, aby náplň nevytekla, a obalíme v trojobalu.
- Řízky smažíme zvolna na oleji při teplotě 170 stupňů. Když zezlátnou, servírujeme.
Dobrou chuť!
««« Předchozí text: Vepřová panenka ve smetanové kapustě Následující text: Krůtí řízky s houbovou nádivkou »»»
autor: Hana Rajdusová | 25. 11. 2013 Po 22.07 | tisk | Recepty |
0 | 119x
