Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Vepřová panenka ve smetanové kapustě
Ingredience:
600 gramů vepřové panenky 400 gramů růžičkové kapusty sůl hrubý pepř olej 300 mililitrů smetany na vaření
Příprava:
- Vepřovou panenku nakrájíme na malé špalíčky, osolíme, opepříme, potřeme olejem, necháme odležet.
- Kapustičky očistíme, košťály překrojíme do kříže.
- Do předehřáté remosky vložíme panenky, růžičkovou kapustu, mírně podlijeme vodou a zatáhneme. Pak přilijeme smetanu a upečeme do měkka.
Dobrou chuť!
««« Předchozí text: Vepřová krkovička plněná kysaným zelím Následující text: Kuřecí gordon bleu s chřestem »»»
autor: Hana Rajdusová | 25. 11. 2013 Po 22.02 | tisk | Recepty |
0 | 127x
