Vepřová panenka ve smetanové kapustě

Ingredience:

600 gramů vepřové panenky 400 gramů růžičkové kapusty sůl hrubý pepř olej 300 mililitrů smetany na vaření

Příprava:

  1. Vepřovou panenku nakrájíme na malé špalíčky, osolíme, opepříme, potřeme olejem, necháme odležet.
  2. Kapustičky očistíme, košťály překrojíme do kříže.
  3. Do předehřáté remosky vložíme panenky, růžičkovou kapustu, mírně podlijeme vodou a zatáhneme. Pak přilijeme smetanu a upečeme do měkka.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Vepřová krkovička plněná kysaným zelím Následující text: Kuřecí gordon bleu s chřestem »»»

autor: Hana Rajdusová | 25. 11. 2013 Po 22.02 | tisk | Recepty | 0 | 127x