Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Vepřová krkovička plněná kysaným zelím
Ingredience:
600 gramů vepřové krkovice bez kosti 400 gramů kysaného zelí 100 gramů anglické slaniny tři dl světlého piva 50 gramů sádla hořčice česnek mletý kmín sůl pepř 600 gramů brambor
Příprava:
- Krkovičku rozdělíme na čtyři řízky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na maso položíme plátky slaniny, zelí a svineme.
- Omyté brambory oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka, jimiž vyplníme dno remosky lehce vytřené sádlem, a položíme na ně závitky.
- Smícháme hořčici, česnek, sůl, drcený kmín i pivo a směs nalijeme na maso. Pečeme asi hodinu a podle potřeby podléváme.
Dobrou chuť!
««« Předchozí text: Pečený bůček s ragú ze znojemských okurek Následující text: Vepřová panenka ve smetanové kapustě »»»
autor: Hana Rajdusová | 25. 11. 2013 Po 21.50 | tisk | Recepty |
0 | 143x
