Carbonara po česku

Příprava a doba vaření 30 minut, 4 porce, bezmasé, jednoduché, orientační cena 50 Kč.

Ingredience

400 gramů kolínek 4 vejce 3 lžíce oleje sůl podle potřeby 1 cibule pepř podle chuti 300 gramů točeného salámu 100 gramů sýru eidam

Příprava

  1. Ve vroucí slané vodě uvaříme těstoviny. Na větší pánvičku nalijeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na větší kostičky pokrájený točený salám a osmahneme. Poté vše zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme, dokud nejsou vejce hotová. Podle potřeby osolíme a opepříme.
  2. Celou směs z pánve nasypeme do hrnce s přecezenými těstovinami a pořádně promícháme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Brokolice zapečená s houbami Následující text: Zapečené nudle s rajčaty »»»

autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 13.02 | tisk | Recepty | 0 | 115x