Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Carbonara po česku
Příprava a doba vaření 30 minut, 4 porce, bezmasé, jednoduché, orientační cena 50 Kč.
Ingredience
400 gramů kolínek 4 vejce 3 lžíce oleje sůl podle potřeby 1 cibule pepř podle chuti 300 gramů točeného salámu 100 gramů sýru eidam
Příprava
- Ve vroucí slané vodě uvaříme těstoviny. Na větší pánvičku nalijeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na větší kostičky pokrájený točený salám a osmahneme. Poté vše zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme, dokud nejsou vejce hotová. Podle potřeby osolíme a opepříme.
- Celou směs z pánve nasypeme do hrnce s přecezenými těstovinami a pořádně promícháme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Dobrou chuť!
««« Předchozí text: Brokolice zapečená s houbami Následující text: Zapečené nudle s rajčaty »»»
autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 13.02 | tisk | Recepty |
0 | 115x
