Sekanina s uzeným masem

Ingredience:

500 gramů hovězího masa 250 gramů uzeného 150 gramů vepřového masa 1,5 housky mléko sůl pepř jedno vejce strouhanka 50 gramů sádla jedna cibule jedna mrkev jedna petržel půl celeru

Příprava:

  1. Housku namočenou v mléku umeleme se všemi druhy masa a pak vmícháme sůl, pepř i vejce.
  2. Uděláme menší šišky, jež obalíme ve strouhance. Nudličky zeleniny osmažíme na tuku v pekáči, dáme na ně masové šišky a za občasného podlévání je upečeme. Vypečenou šťávu necedíme a podáváme s dušenou zeleninou.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Kroupové rizoto s chorizem a houbami Následující text: Dráčky »»»

autor: Hana Rajdusová | 25. 11. 2013 Po 14.56 | tisk | Recepty | 0 | 115x