Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Sójový katův šleh
Příprava a vaření 40 minut, 4 porce, bezmasé, snadné, orientační cena 40 Kč.
Ingredience
1 sáček sojových nudliček 1 sklenice pikantní zeleniny tompa Špetka soli 1 směs koření čarodějka 1 velká cibule trocha worcesteru trocha olej 3 lžíce kečupu
Příprava
- Sójové nudličky uvaříme v osolené vodě (můžeme přidat i bujon), přebytečnou vodu vymačkáme.
- Cibuli nakrájíme na větší kousky, zpěníme na oleji, přidáme nudličky a tompu, dochutíme solí, kořením, zastříkneme worcesterem a zalijeme trochou vody.
- Když zelenina změkne, přidáme kečup, popřípadě můžeme lehce zahustit škrobem rozpuštěným ve vodě. Podáváme s hranolky.
Dobrou chuť!
««« Předchozí text: Pirohy s houbami Následující text: Jednoduchá krabí směs »»»
autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 12.33 | tisk | Recepty |
0 | 155x
