Sójový katův šleh

Příprava a vaření 40 minut, 4 porce, bezmasé, snadné, orientační cena 40 Kč.

Ingredience

1 sáček sojových nudliček 1 sklenice pikantní zeleniny tompa Špetka soli 1 směs koření čarodějka 1 velká cibule trocha worcesteru trocha olej 3 lžíce kečupu

Příprava

  1. Sójové nudličky uvaříme v osolené vodě (můžeme přidat i bujon), přebytečnou vodu vymačkáme.
  2. Cibuli nakrájíme na větší kousky, zpěníme na oleji, přidáme nudličky a tompu, dochutíme solí, kořením, zastříkneme worcesterem a zalijeme trochou vody.
  3. Když zelenina změkne, přidáme kečup, popřípadě můžeme lehce zahustit škrobem rozpuštěným ve vodě. Podáváme s hranolky.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Pirohy s houbami Následující text: Jednoduchá krabí směs »»»

autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 12.33 | tisk | Recepty | 0 | 155x